Kontakt

Frågor eller funderingar? Tveka inte att ta kontakt med oss!

E-post

info@paolsson.se 
Eller fyll i formuläret nedan 

Telefon

042 150 136 
Växeln har öppet 8-17 

Besök oss

Fågelsångsvägen 20
261 93 Saxtorp 

Vanliga Frågor

Vilka tjänster kan ni erbjuda?

Du hittar en översikt av våra tjänster på denna sidan – om du inte hittar vad du letar efter, är vi bara att e-post eller telefonsamtal iväg!

Vad kostar det?

Prissättning baseras på ett timarvode och kan skilja sig beroende på vilka tjänster ni önskar hjälp med. För att kunna lämna en korrekt offert, vänligen kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal eller möte!

Varför ska man anlita en konsult?

För de allra flesta företag finns inget behov och/eller ekonomi till att ha en renodlad ekonomiavdelning/fast anställd ekonom. Däremot finns där ett behov hos alla bolag att ha inblick i sin ekonomiska situation och säkerställa att bokföring, bokslut, deklarationer och liknande handlingar upprättas korrekt. Där kommer en redovisningskonsult in i bilden – vi blir Er ekonomiavdelning! 

Revisor? Redovisningskonsult?

Det råder allmänt ett missförstånd att en redovisningskonsult är en revisor. Så är inte fallet. En redovisningskonsult har en rådgivande funktion och jobbar aktivt med ert företags ekonomi. En revisor granskar räkenskaperna i efterhand i samband med bokslut och är generellt inte inblandad i er dagliga verksamhet. 

Har ni långa avtalstider?

Nej. Vi jobbar alltid löpande utan långa avtalstider. Vi vill att du ska känna dig trygg och nöjd med vårt samarbete, det tjänar vi båda på. Om det inte känns rätt, är du fri att avsluta samarbetet. 

Skicka ett meddelande

Har du några frågor eller funderingar? 
Boka ett förutsättningslöst möte? 
Fyll i formuläret så återkommer vi!